Schietvereniging Blijf Voor ’t land met drie pistoolschutters naar NK

Noordwijk – Afgelopen week hebben drie pistoolschutters van de Schietvereniging Blijf Voor ’t Land uit Noordwijk een uitnodiging ontvangen om op 8 en 9 september mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap pistoolschieten in Someren-Heide.

Pistoolschutters

De drie schutters (één uit Nieuw-Vennep en twee uit Voorhout) schieten sinds een jaar mee in de regionale wedstrijden. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in diverse mooie prestaties. Nu krijgen de heren de kans om zich te meten op Landelijk niveau.

Beloning

“Het is een mooie beloning voor de tijd die de heren in de schietsport steken” aldus Joost van Rooij, Voorzitter van Schietvereniging Blijf Voor ’t Land. “Natuurlijk is het ook een mooie reclame voor Noordwijk als sportgemeente en voor de schietsport in het algemeen. In de schietsport gaat om precisie en concentratie. Het doel is niet om je magazijn zo snel mogelijk leeg te schieten. Het gaat om een zo hoog mogelijk punten totaal. Bij ons op de vereniging draait het om veiligheid. Er zijn duidelijke regels waar alle schutters zich op de schietbaan aan moeten houden. Daarna is er tijd voor gezelligheid in de kantine en aan de bar. ‘Cowboys’ zijn bij ons niet welkom. De drie mannen die naar het NK gaan zijn hier een mooi voorbeeld van. Als vereniging zijn we dan ook trots dat zij tijdens het NK onze vereniging vertegenwoordigen.” Aldus Joost.

pistoolschutters

Meer weten?

Als u meer wilt weten over de schietsport of als u het een keer zou willen ervaren dan bent u van harte welkom op dinsdag en vrijdagavond van 19:30 tot 22:30 uur om als introducé langs te komen. U krijgt dan onder begeleiding van een professionele instructeur de mogelijkheid om deze Olympische sport te ervaren.

U vindt de schietvereniging aan de Johanna van Hoornstraat 8 in Noordwijk

Informatie

Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar info@blijfvoortland.nl of kijk op onze Website www.blijfvoortland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img