12.7 C
De Bilt

Vanmiddag en vanavond op de meeste plaatsen tijdelijk droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanmiddag is het wisselend bewolkt met vooral in het oosten nog een aantal kortdurende buien, van het westen uit wordt het op de meeste plaatsen droog. De avond verloopt overwegend droog, pas aan het einde van de avond nemen bewolking en buien in het westen weer toe. De maxima lopen uiteen van 19°C in het noordwestelijk kustgebied tot 21°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en matig, aan de kust en op het IJsselmeer eerst nog (vrij) krachtig.

Komende nacht trekken bewolking en buien verder oostwaarts, aanvankelijk is er lokaal nog een kans op onweer en zeer plaatselijk kan veel regen vallen. Dat geldt vooral voor de kuststrook en ten oosten van het IJsselmeer. De minimumtemperatuur bedraagt circa 14°C bij een zwakke tot matige wind uit een overwegend zuidwestelijke richting.

Maandag overdag is het buiig, lokaal is onweer mogelijk en regent het even stevig door. In de loop van de middag wordt het van het westen uit droger met af en toe zon. De maximumtemperatuur is ongeveer 20°C. De westelijke wind is meest matig. In de avond draait de wind naar zuid tot zuidwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/08/2020 16.28 uur LT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio