6.4 C
De Bilt

IVN Natuureducatie helpt met vergroenen horecabedrijven

IVN Natuureducatie nodigt horeca- en recreatieondernemers uit om deel te nemen aan het webinar “Bloeiende natuur, tevreden gasten”. Dit webinar op 9 april, biedt praktische tips en inspiratie om een terras, tuin, hotel- of campingterrein om te toveren tot groene paradijsjes. Dat is leuk voor gasten en geeft een boost aan de biodiversiteit!

Bloeiende natuur, tevreden gasten

Steeds meer mensen zoeken tijdens hun vakantie de natuur op voor ontspanning. Ze genieten van natuurverschijnselen die ze in hun dagelijks leven niet altijd zien. Van kleurrijke bloemen tot het vrolijk vogelgezang. Als horecaondernemer kun je op je eigen terrein je gasten een bijzondere natuurervaring meegeven. Dat is niet alleen leuk voor de gasten, maar ook voor de lokale biodiversiteit. Zo doe je iets goeds voor de natuur en vergroot je de waardering van je gasten!

Interactieve sessie voor vergroening

Dit webinar is een interactieve sessie waarin ondernemers praktische tips krijgen om hun terreinen natuurvriendelijker te maken. Door een groepsopdracht leren deelnemers hoe ze hun omgeving geschikt kunnen maken voor diersoorten die in de regio voorkomen, zoals wilde bijen en hommels, vogels, amfibieën en kleine zoogdieren zoals egels en vleermuizen. Experts van IVN Natuureducatie en Stichting Landschapsbeheer Gelderland staan klaar om vragen van deelnemers te beantwoorden en hen te begeleiden bij de eerste stappen naar een groen terrein.

Voor alle recreatieondernemers

Het webinar “Bloeiende natuur, tevreden gasten” is bedoeld voor alle recreatieondernemers, van hotels en campings tot vakantiehuisjes, restaurants en cafés met buitenruimte. Of ze nu net beginnen met vergroenen of al enkele stappen hebben gezet, het biedt inspiratie en praktische kennis om hun terreinen te laten bloeien en gasten een onvergetelijke natuurervaring te bieden.

Door IVN Natuureducatie

Dit webinar wordt georganiseerd door IVN Natuureducatie in samenwerking met Stichting Landschapsbeheer Gelderland en Vitale Vakantieparken.

Wanneer?

Het webinar vindt plaats op 9 april van 13:00 tot 15:00 uur. Deelname is gratis en de bijeenkomst wordt online gehouden via Zoom.

Interesse om deel te nemen? Schrijf je vandaag nog in via: www.ivn.nl/Gelderland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio