19.1 C
De Bilt

KiDi helpt met inzicht in je eigen leven

Kidi is een gratis app waarmee je in één oogopslag ziet waar je staat in het leven. Onderwerpen die je bezighouden en die belangrijk zijn. Denk hierbij aan een dak boven je hoofd, je financiële situatie, hoe het met je gaat en wat je lichaam van je vraagt. De app stelt je vragen. Als je klaar bent met de vragen krijg je een overzicht. Daarin zie jij hoe het met je gaat.

KiDi uit persoonlijke ervaring ontstaan

De zussen Kim en Diana (KiDi) kwamen er door hun werk in o.a. de zorgsector, maar ook uit persoonlijke ervaring achter, dat het soms lastig is het overzicht te houden van alle zaken die in je leven spelen. Doordat zij merkten dat mensen veel beter functioneren als zij daar een duidelijk beeld over hebben, bedachten ze samen met ontwikkelaars een app om daarbij te helpen.

Overzicht over je eigen welzijn

Als zussen vragen Kim en Diana altijd aan elkaar hoe het gaat. Dat gaat verder dan ‘goed’. Ze willen van elkaar weten wat er speelt. Ze willen weten hoe het ECHT gaat met de ander. Dat inzicht kan jezelf ook krijgen met behulp van deze bijzondere app! Je vult iedere dag met behulp van een soort gevoelsbalkje in hoe je er die dag voor staat. Gewoon met een schuifbalkje beantwoord je een paar belangrijke vragen. Zo zie je of er ontwikkeling is in de dingen die je bezig houden.

Gratis hulp

Als het wat minder gaat kun je ook een berichtje sturen en wordt je verder geholpen. De app kent ook geen in-app aankopen en is dus echt helemaal gratis. Alleen voor bedrijven is er een betaalde versie. De app is zowel voor Apple en Android te verkrijgen. Type KiDi in om hem in de appstore te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio