7.9 C
De Bilt
dinsdag, 31 januari 2023

Op de pagina over stichting Plusbus Houten lees je over wat de Plusbus is en wat Regio Online voor de Plusbus doet. Plusbus Houten is één van de initiatieven die wij van harte ondersteunen, zodat de Plusbus nog lang mooie ritjes kan blijven maken

Plusbus Houten

Regio Online ondersteunt de Plusbus op een bescheiden manier en hoopt dat de Plusbus in Houten nog jaren ouderen veel plezier kan bezorgen. Wij zien de Plusbus als mooi initiatief. Natuurlijk vindt je op Regio Online alles over regionaal en lokaal nieuws. Daarnaast kun je weer & verkeersinformatie vinden en via P2000 de actuele 112 meldingen bij jou inde buurt

Regio Online sponsort

Stichting PlusBus Houten

De PlusBus maakt korte of lange dagtochten, vaak met lunch, naar een mooie omgeving zoals de Loosdrechtse Plassen, de Biesbosch, de kustplaatsen zoals Katwijk en Kijkduin en naar musea en evenementen zoals het Fruitcorso in Tiel of de zandsculpturen in Garderen.

De PlusBus draait volledig op ervaren vrijwilligers.

Bij elke rit zijn een chauffeur en begeleider aanwezig. Opvouwbare rollators kunnen mee, maar voor senioren die aangewezen zijn op een rolstoel is een eigen begeleider noodzakelijk. De PlusBus beschikt eventueel over een opvouwbare rolstoel.

Vrijwilligers

De PlusBus draait volledig op vrijwilligers

Aanmelden

Voor een rit kan op de website

Voor Houten

Bedoeld voor inwoners.

Bekijk website PlusBus Houten

Via de website van PlusBus Houten kan je meer informatie vinden over deze stichting en kan je je bijvoorbeeld aanmelden voor een korte of lange dagtocht.

Maatschappelijk betrokken

Door de persberichten die wij ontvangen komen wij ook in contact met initiatieven die wij graag ondersteunen. De PlusBus in zo’n mooi initiatief waar wij ons maatschappelijk bij betrokken voelen en graag extra aandacht geven.