11.8 C
De Bilt

Brummen houdt enquête over groenbeleid

De gemeente Brummen is een groene gemeente. Dat willen we ook graag blijven. Maar wat moeten we daarvoor doen in deze tijd van klimaatverandering? En wat moeten we doen om ervoor te zorgen dat de hoeveelheid insecten, vogels en dieren in onze gemeente niet afneemt?

Online enquête Brummen

Reden voor de gemeente om haar groenbeleid te herzien en aan te passen aan deze tijd. Wij horen daarbij ook graag de mening van onze inwoners. Daarom is er een enquête opgesteld die u als inwoner kunt invullen. Deelnemers van het inwonerspanel krijgen de uitnodiging om deel te nemen aan de enquête in hun mail. Maar ook als u geen deelnemer van het inwonerspanel bent kunt u de enquête invullen. Via www.moventem.nl/openbareruimtebrummen komt u bij de enquête en kunt u deelnemen.

Laat uw stem horen

In de enquête vindt u naast vragen over het groen in de gemeente ook een aantal vragen over de landschapsbiografie van het Landschapsnetwerk Brummen en enkele vragen over de openbare verlichting. Laat uw stem horen en vul de enquête in, dit kan tot en met 17 april 2022. De resultaten worden betrokken bij de op te stellen beleidsplannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio