17.7 C
De Bilt

De SlimWonen App voor heel Meppel

Energie besparen is veel makkelijker wanneer je precies weet hoeveel je energieverbruik is en wat dat kost. De SlimWonen App biedt dit inzicht. De gemeente Meppel biedt de app, in samenwerking met woningcorporaties Actium en Woonconcept, gratis aan alle inwoners van Meppel aan.

Bespaar tot wel € 200 per jaar de SlimWonen App

De app laat zien hoeveel stroom en gas de gebruiker per uur, dag, maand en jaar verbruikt en hoeveel dat kost. Een woning met zonnepanelen? Dan is ook te zien hoeveel stroom u terug levert. Daarnaast kan de gebruiker zijn verbruik vergelijken met andere huishoudens. De app zit ook vol handige tips en bespaarproducten.

Wat doen de energieprijzen?

Wilma Lensen-Seine, gemeente Meppel: ‘De energiekosten zijn voor de meeste inwoners nog steeds hoog. Het is onduidelijk hoe de prijzen zich gaan ontwikkelen. Inzicht in je energieverbruik én besparen blijft belangrijk. Daarom is de SlimWonen App gratis beschikbaar voor alle inwoners van Meppel.”

Een onafhankelijke app

De SlimWonen App is onafhankelijk en niet gericht op de belangen van een energieleverancier. De gebruiker staat voorop. Dat betekent dat de app altijd beschikbaar is voor inwoners, welke energieleverancier je ook hebt of kiest.

Aan de slag

Alle huishoudens in de gemeente Meppel die de app nog niet hebben gedownload, ontvingen per post een activatiecode. Hiermee is de SlimWonen App in gebruik te nemen om energie te besparen.

2 REACTIES

  1. App is een leuke aanvulling op de bestaande energie-app’s van de reguliere app’s van de energiemaatschappijen. De dagelijkse verbruikersstanden staan er redelijk vroeg in. Dat laat bij diezelfde bronnen nog wel eens te wensen over. Aangevuld met leuke wetenswaardigheden en “Tips & Tricks” over energiebesparingen maken hem tot een complete “energie-app”. Even registreren en klaar. De app “draait” bij mij nu al een poosje, ik ben nog nooit lastig gevallen door reclame of wat voor bericht dan ook…..

  2. Deze jongen gebruikt zo weinig mogelijk App wegens privacy en benader een site via web.
    Mocht dit niet mogelijk wezen dan weet je al van tevoren dat de app zuigt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio