Cursus Betrokken bij Barneveld in aanloop naar verkiezingen

De gemeente Barneveld organiseert op dinsdag 7 december opnieuw de cursus Betrokken bij Barneveld. De training is bedoeld voor inwoners die graag willen weten hoe de gemeente Barneveld wordt bestuurd en is georganiseerd. Eerdere edities werden enthousiast ontvangen.

Cursus om actief in de politiek te worden

Vanwege de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad in 2022 is deze training ook interessant voor inwoners die actief willen worden in de politiek. Er wordt extra aandacht besteed aan wat het werk van een gemeenteraad(slid) is en hoe verkiezingen in zijn werk gaan. In verband met de coronamaatregelen wordt het digitaal (via MS Teams) georganiseerd.

Betrokken bij Barneveld

De gemeente Barneveld vindt het belangrijk dat inwoners weten wat de gemeente Barneveld doet en hoe de gemeente wordt bestuurd. De cursus Betrokken bij Barneveld biedt inwoners de gelegenheid om dat te ontdekken. Tijdens de avond (7 december) wordt – op een interactieve manier – ingegaan op bestuur, politiek en organisatie en in het bijzonder de verkiezingen.

De korte opleiding wordt gegeven door burgemeester Jan Luteijn, gemeentesecretaris Wabe Wieringa en griffier Iede Bakker. Bovendien zal een aantal raadsleden meewerken.

Aanmelden

De cursus Betrokken bij Barneveld biedt plaats aan maximaal dertig deelnemers. Belangstellenden kunnen zich per e-mail aanmelden via raadsondersteuning@barneveld.nl. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding volgt meer informatie over het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img