Kavel- en huizenmarkt Veghels Buiten

Veghel – Op zaterdag 1 december organiseert de gemeente Meierijstad weer samen met enkele ontwikkelaars een speciale kavel- en huizenmarkt in Veghels Buiten. Van 13 tot 16 uur is er aan de Kruigenstraat 5 een ruim aanbod van koopwoningen, huurwoningen en bouwkavels te bekijken in dit bijzondere woongebied. Er is een wandel- en fietsroute langs al gerealiseerde huizen en langs de toekomstige erven en buurtschappen. Er zijn koffie, thee, chocolademelk én gratis heerlijke poffertjes. Bovendien maak je kans op een toffe terraskachel!

Op de kavel- en huizenmarkt zijn verschillende ontwikkelaars aanwezig die binnenkort huizen gaan bouwen in Veghels Buiten. Het aanbod is gevarieerd en bovendien heel betaalbaar: er zijn huizen te koop vanaf € 209.000,- v.o.n. Liever zelf bouwen? In een aantal erven in de Oude Ontginning heeft de gemeente nog bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen. Ook in het nieuwe buurtschap De Kloostertuinen en in Erfbuurtschap De Lambertshoeve zijn mooie bouwkavels te koop.

Ook huurwoningen

Er worden in Veghels Buiten ook huurwoningen gerealiseerd. Area Wonen biedt de komende jaren op verschillende plekken in het gebied mooie sociale huurwoningen aan. Een aantal ontwikkelaars bouwt bovendien huurwoningen in de vrije sector.

Landelijk wonen en toch centraal

In Veghels Buiten woon je midden in het groen. De huizen worden er gebouwd in kleine erven en buurtschappen. Er is volop rust en ruimte en je woont toch vlakbij het centrum van Veghel met alle voorzieningen en dichtbij de uitvalswegen.

huizenmarkt

Win een toffe terraskachel

Onder de bezoekers van de kavel- en huizenmarkt verloten we een bijzondere
buitenkachel, gemaakt van een oude gasfles. Kom dus op 1 december naar de kavel- en
huizenmarkt en maak kans op zo’n toffe terraskachel! De entree is gratis en de hapjes en
drankjes ook. Er is ook een speeltuintje, dus neem gerust je kinderen mee.
Kijk voor meer info op veghelsbuiten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img