Auto tegen een boom in Wageningen, bestuurder gewond

Wageningen – Maandagavond rond 23.40 uur is er een automobilist gewond geraakt doordat de bestuurder op de Hollandseweg met de auto tegen een boom botste. daarbij raakte de bestuurder bekneld. Er zijn van de bestuurder nog geen nadere gegevens bekend.

Auto tegen een boom

Een mobiel medisch team en een traumahelikopter waren bij de Hulpdiensten aanwezig voor de hulpverlening. De brandweer uit Bennekom kwam er aan te pas om de man uit zijn beklemming te bevrijden. Naast de ambulancedienst werd ook een traumateam ingevlogen om hulp aan het slachtoffer te verlenen. De man is daarna met spoed, per ambulance naar het ziekenhuis in Ede vervoerd.
De auto zou volgens getuigen uit de richting van de Zoomweg gekomen zijn en net voorbij het Honingblokpad uit de bocht gevlogen en daardoor tegen een boom zijn gebotst. Het is niet bekend wat de verwondingen van het slachtoffer zijn.

Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren. Om het slachtoffer te kunnen bevrijden stabiliseerde de brandweer eerst het voertuig. Vervolgens werd het portier aan de bestuurderszijde uit het voertuig geknipt.

Gezien het feit dat het een eenzijdig ongeval betrof waarbij er geen schuldvraag was, werd er geen onderzoek gedaan door de verkeersspecialisten van de politie. Het wrak werd afgevoerd door een bergingsbedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img