9.9 C
De Bilt

Energiecoach worden? Meld je nu gratis aan bij EnergieHuis Slim Wonen!

Gemert-Bakel – Lijkt het je leuk om als Energiecoach andere bewoners te helpen met voorlichting over het besparen van energie en geld? Heb jij je eigen huis al extra verduurzaamd, geïsoleerd met HR++ glas of zonnepanelen geïnstalleerd? En ben je bereid je verder te verdiepen in energiebesparende maatregelen voor huiseigenaren? Word dan onderdeel van ons regionale team energiecoaches met deskundige vrijwilligers. 

Opleiding Energiecoach start 31 augustus

Energiehuis Slim Wonen biedt nu een gratis opleiding ‘Energiecoach worden’ aan in onze regio. De opleiding start 31 augustus, in totaal 6 avonden. Al 15 kandidaten hebben zich aangemeld, maar er is nog voldoende ruimte voor nieuwe deelnemers. Iets voor jou? Meld je dan vóór 16 augustus bij EnergieHuis Slim Wonen. Dit kan via de website (‘Slim Verder”- Energiecoach worden) of stuur een email met je telefoonnummer naar info@energiehuisslimwonen.nl. Dan nemen wij contact met je op!

‘Slim starten’ met energiebesparing

EnergieHuis Slim Wonen is hét serviceloket voor en door bewoners in de regio. Het energiehuis helpt huurders en huiseigenaren met energie besparen. Wil je meer weten over slim isoleren, slim energie opwekken of hoe jouw woning scoort als het gaat om energiegebruik? Neem dan deel aan de gratis webinars in augustus.

• 16 augustus              Slimme isolatie: wat je bespaart hoef je niet op te wekken!

• 23 augustus              Workshop woning Quickscan score van je woning bepalen!

• 30 augustus              Zonnepanelen: zelf slim elektriciteit opwekken?

Kijk op www.energiehuisslimwonen.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio