23.8 C
De Bilt

In Bergeijk gaat de kermis door!

‘Gaat de kermis in Bergeijk dit jaar door of niet?’ Sinds het kabinet de maatregelen rondom corona sterk versoepeld heeft, houdt deze vraag de gemoederen bezig. We hebben goed nieuws! De kermis in Bergeijk kan doorgaan op het evenemententerrein naast Theater De Kattendans van 10 tot en met 14 juli.

Locatie Evenemententerrein Bergeijk

De kermis van Bergeijk vindt plaats van zaterdag 10 tot en met woensdag 14 juli op het evenemententerrein naast Theater De Kattendans. Voor deze locatie is gekozen om de kermisexploitanten wat meer ruimte te kunnen bieden i.v.m. de 1,5 meter die nog steeds geldig is. De gemeente wil er zo op een verantwoorde manier een gezellige kermis van maken.

Kermis in aangepaste vorm

Op de kermis gelden de landelijke coronamaatregelen. In overleg met de kermisexploitanten wordt de 1,5 meter afstand duidelijk aangegeven met lijnen op de grond. Daarnaast is het op diverse punten op de kermis mogelijk om je handen te desinfecteren. De openingstijden van de kermis zijn:

  • Zaterdag en zondag van 13.00 tot 24.00 uur
  • Maandag t/m woensdag van 13.00 tot 23.00 uur

Druk? Kom terug op een ander moment!

We wijzen bezoekers op hun eigen verantwoordelijkheid en vragen om op een ander moment terug te komen naar de kermis wanneer het te druk wordt. Uiteraard houden de organisator en de individuele exploitanten dit ook mede in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio