9.3 C
De Bilt
woensdag, 25 mei 2022

Gemeenteraad Son en Breugel start digitaal inloopuur

De gemeenteraad van Son en Breugel start deze maand met een digitaal inloopuur. Helaas gooiden de coronamaatregelen afgelopen november weer roet in het eten en kon het fysieke inloopuur van de gemeenteraad niet doorgaan. Toch wil de gemeenteraad de inwoners van Son en Breugel de mogelijkheid bieden om hun wensen, ideeën, vraagstukken en gedachten te delen. Daarom introduceert de raad nu een digitaal inloopuur. Het eerste digitale inloopuur is op donderdag 13 januari van 19.00 tot 20.00 uur.

Meer contact met inwoners, verenigingen en bedrijven

Het doel van het inloopuur is dat de gemeenteraad beter in contact komt met inwoners, verenigingen en ondernemers. In dit uur kunnen inwoners, verenigingen en bedrijven op een informele manier allerlei zaken met gemeenteraadsleden en burgerleden bespreken. In elke vergadercyclus van zes weken vindt een digitaal inloopuur plaats.

Vrij toegankelijk, wel even aanmelden

Aankondiging van data en tijden vindt plaats via de gemeentepagina, de infoborden en via de sociale media. De digitale inloopuren zijn vrij toegankelijk, maar iedereen wordt wel verzocht zich aan te melden. Dat kan via www.sonenbreugel.nl/inloopuur. Aanmelden voor het inloopuur van 13 januari kan tot en met dinsdag 11 januari.

Het digitale inloopuur wordt gehouden via Microsoft Teams. Er wordt gezorgd voor verslaglegging en, indien gewenst, een terugkoppeling.

Meer informatie over inloopspreekuur Son en Breugel?

Voor meer informatie over het digitale inloopuur kunnen inwoners terecht op www.sonenbreugel.nl/inloopuur. Ook kunnen zij contact opnemen met de griffie via griffie@sonenbreugel.nl of bellen naar 0499 – 491 491 en vragen naar Kim Verkuijlen.

Inwoners die moeite hebben om in de digitale omgeving hun weg te vinden, kunnen natuurlijk telefonisch contact opnemen. De medewerkers van de griffie helpen hen graag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio