8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

Werkzaamheden N215 Melissant-Dirksland

Melissant De provincie Zuid-Holland heeft inmiddels de nieuwe N215 tussen Melissant en Dirksland opgeleverd. Maar van de oude moet nog een parallelweg worden gemaakt. Die laatste werkzaamheden ter hoogte van Melissant worden door een nieuwe aannemer uitgevoerd.

Wat gaat er gebeuren op de N215?

De provinciale weg en de dorpsentree van Melissant moeten nog opnieuw ingericht worden. We maken de weg veiliger voor het verkeer, onder andere met nieuwe bushaltes en maatregelen die de snelheid van het verkeer remmen. Bij het inrijden van Melissant is de nieuwe maximumsnelheid straks 30 kilometer per uur.

Nieuwe aannemer

De nieuwe aannemer heeft het werk overgenomen. Het bedrijf maakt alle overgebleven werkzaamheden zo snel mogelijk af.

Bypass bij kruising Noordijk

Op woensdag 3 maart 2021 is de nieuwe aannemer begonnen met de voorbereidende werkzaamheden op de oude Provinciale weg bij de kruising Noordijk. Een bypass is naast de kruising aangelegd, zodat de kruising niet helemaal afgesloten hoeft te worden voor het verkeer en Melissant bereikbaar blijft.

Nieuwe planning

Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe planning. In verband met juridische procedures, kunnen sommige werkzaamheden nog niet worden uitgevoerd. Zodra meer bekend is, informeren de provincie en gemeente inwoners hierover. Provincie Zuid-Holland is wegbeheerder van de N215, actuele informatie over de werkzaamheden staat op: www.zuid-holland.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/wegverkeer/alle-n-wegen/wegen/n215/n215-omleiding/.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio