15.6 C
De Bilt
vrijdag, 19 augustus 2022

Saskia Bijl lijsttrekker Krimpens Belang

Saskia Bijl is door de leden van Krimpens Belang unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Saskia (46) is geen onbekende in de Krimpense politiek. Ze heeft reeds 4 jaar zitting in de gemeenteraad als raadslid en in de jaren hiervoor was ze sparringpartner van haar vader Clemens van Schooten die toen al jaren politiek actief was in Krimpen.

Programma Krimpens Belang

De huidige gedoogpartij in de coalitie met de SGP, CU, VVD en PvdA, wil graag haar eigen programma uitvoeren. Er is nog geen programma bekend voor de komende verkiezingen. Hou de website van de partij hiervoor in de gaten. Met het credo “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”, blijken zij nog steeds verbonden met een kernwaarde van hun vorige partij.

Saskia Bijl wordt lijsttrekker voor Krimpens Belang
Saskia Bijl – Foto: © Krimpens Belang

Meer vrouwen als wethouder

Bijl heeft de wens uitgesproken meer vrouwen als wethouder te willen zien. Of zij daar ook zichzelf mee bedoeld, maakte zij niet duidelijk. Bijzonder dat zij juist bij deze verkiezingscampagne dan haar meisjesnaam heeft laten vallen. Voorheen presenteerde zij zich altijd als Saskia Bijl-Van Schooten. Dat is nu dus gewoon Saskia Bijl geworden. Het zal voor haar ambitie geen verschil maken in ieder geval. Zij wil verder met de partij voor Krimpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio