14.8 C
De Bilt
vrijdag, 22 september 2023

Kristel Zweers versterkt line up van Coming Out Comedy show in De Tuyter op 11 oktober

De internationaal bekende cabaretière en stand up comedian Kristel Zweers, Queen of Comedy, zal deel uitmaken van de line-up voor de Coming Out Comedy Show die op 11 oktober a.s. plaatsvindt in Theater De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Kristel geniet internationale bekendheid vanwege haar soloprogramma’s als Queen of Comedy en kreeg in Nederland grote bekendheid onder meer met De Lama’s.

Regenboognetwerk Krimpen

Het Regenboognetwerk Krimpen organiseert deze comedy-avond in samenwerking met Theater de Tuyter, ter gelegenheid van Coming Out Day 2022. We zijn erg blij dat we het Krimpense publiek kunnen laten kennismaken met een aantal toppers uit de comedywereld. In hun optredens zullen ze hun persoonlijke kijk op LHBTI+ op een ongetwijfeld hilarische manier met het publiek delen. Kristel Zweers vervangt Yannick Noben die door persoonlijke omstandigheden niet in staat is om deze avond deel uit te maken van de line-up.

Presentatie

Master of Ceremony Raymon Herfkens die al jaren in de top van Nederland speelt en diverse prijzen heeft gewonnen.

Kristel Zweers

Headliner, internationaal succesvolle stand up comedian.

Andere toppers

  • Hidde van Gestel die in 2019 als 18-jarige Puck’s Cabaret Festival won;
  • Hermes Ahmadi, finalist van Comedymatch en
  • Marjolein-Charlotte van Vliet bekend van het Utrechts Comedy Festival.

Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar online via www.uitagendakrimpen.nl. De entreeprijs bedraagt slechts € 2,50 en dat is inclusief 1 consumptie voorafgaand aan de voorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio