21.9 C
De Bilt
woensdag, 18 mei 2022

Sethi Plaisier van Krimpens Belang steekt lokale ondernemers een extra hart onder de riem

Sinds de eerste lockdown enkele jaren geleden is Sethi Plaisier van Krimpens Belang de campagne “steun de lokale ondernemer” gestart. In deze campagne worden Krimpense inwoners opgeroepen om de Krimpense ondernemers te (blijven) steunen. Na de laatste afgekondigde gedeeltelijke lockdown wilde Sethi iets extra’s voor de lokale ondernemers doen.

Sethi Plaisier deelt chocolade hartjes uit

Met het uitdelen van een zakje met chocolade hartjes wil zij de ondernemers een “extra hart onder de riem steken”. Ook de komende jaren zal Sethi zich in blijven zetten voor de Krimpense ondernemers. Zo wil zij dat Krimpense ondernemers meer betrokken worden bij aanbestedingen en projecten en dat de onderlinge samenwerking tussen ondernemers gestimuleerd wordt.

Chocolade hartjes – Foto Krimpens belang

Campagne “Steun de lokale ondernemer”

Sinds de eerste lockdown enkele jaren geleden is Sethi Plaisier van Krimpens Belang de campagne “steun de lokale ondernemer” gestart. In deze campagne riep en roept zij Krimpense inwoners op om lokale ondernemers te (blijven) steunen. “Veel van onze lokale ondernemers hebben het sinds de start van coronacrisis niet makkelijk”, aldus Sethi Plaisier. “Juist onze lokale ondernemers (blijven) steunen is van cruciaal belang”.

Extra hart onder de riem

Na de laatste afgekondigde gedeeltelijke lockdown wilde Sethi iets extra’s voor de lokale ondernemers doen. Met het uitdelen van een zakje met chocolade hartjes wil zij de ondernemers een “extra hart onder de riem steken”.

Samen met lokale ondernemers

In de afgelopen jaren heeft Krimpens Belang zich sterk gemaakt voor de Krimpense ondernemers. Ook voor de komende jaren zal Sethi zich sterk maken voor de Krimpense ondernemers. Zo wil zij dat ondernemers meer betrokken worden bij aanbestedingen en projecten, dat de onderlinge samenwerking tussen ondernemers gestimuleerd wordt en dat de mogelijkheden voor een bedrijfsverzamelgebouw onderzocht worden.

Krimpens Belang

Krimpens Belang is een lokale partij die zoekt naar verbinding. Op basis van hoor en wederhoor maken wij afgewogen en transparante keuzes. Dit doen wij samen met u en voor Krimpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio