10.9 C
De Bilt

Nieuwe commissaris bij Rd4 een schoonmaker en vakbondsman via werving wethouder Gelderblom

Casper Gelderblom, wethouder afval en portefeuillehouder gemeenschappelijke regelingen Rd4, heeft Tim Edwards voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bij reinigingsdiensten Rd4. Het college van B&W van gemeente Heerlen heeft ingestemd met deze voordracht.

Jarenlange ervaring

Tim Edwards heeft zo’n 40 jaar ervaring in de treinschoonmaak, waardoor hij een ander perspectief meebrengt in de Raad van Commissarissen. Daarnaast heeft hij ook jarenlange bestuurservaring opgedaan in de vakbond en in de pensioensector.

Tim Edwards en Wethouder Gelderblom
Tim Edwards en Wethouder Gelderblom – Foto: gemeente Heerlen

Waardering praktische beroepen

Wethouder Gelderblom is blij met deze keuze: “In Heerlen vinden we het belangrijk om gesloten bedrijfsculturen te doorbreken. Wie kan er nu beter deelnemen aan de Raad van Commissarissen van een reinigingsdienst, dan een man met meer dan 40 jaar praktijkervaring in de reinigingsbranche? Zijn waardevolle praktijkervaring in het vak als treinschoonmaker met daarnaast de jarenlange ervaring als bestuurder is een gouden combinatie voor een functie als deze bij Rd4.”

Raad van Commissarissen Rd4

Het bedrijf verzorgt voor gemeente Heerlen en nog negen andere Zuid-Limburgse gemeenten de inzameling en verwerking van afval en grondstoffen. Namens deze tien gemeenten ziet de Raad van Commissarissen toe op het reilen en zeilen van het bedrijf en geven zij gevraagd én ongevraagd advies aan het bestuur.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio