4.3 C
De Bilt

Vanavond stille tocht voor Gino in Maastricht

In overleg met de familie van Gino zal morgen (donderdag 9 juni) een stille tocht plaatsvinden in de wijk van Gino in Maastricht. Het is een stille tocht, dit houdt in dat we in stilte een route lopen door de wijk (zonder voertuigen, we gaan wandelen).

Verzamelen om 18.30u bij de hoofdingang van Buurtcentrum Mariaberg (Anjelierenstraat 35, Maastricht). Neem een lampje/lichtje, lampion mee, omdat we Gino in het ‘licht’ willen zetten, hij was immers bang in het donker. Maar geen open vuur, i.v.m. veiligheid.

Grote opkomst stille tocht verwacht

We verwachten een enorme opkomst, dit verdient Gino ook! Er zullen ook veel kinderen aanwezig zijn, vandaar dat we gekozen hebben voor een stille tocht en geen vuurwerk i.v.m. de veiligheid.

Tijdens de route komen we ook langs het huis van Gino.

Het einde van de tocht zal ook bij het buurtcentrum plaatsvinden. Daar zullen we een gezamenlijke afsluiting hebben. Laten we er samen voor zorgen dat we op een veilige en respectvolle manier deze tocht kunnen lopen. De familie stelt de aanwezigheid van eenieder erg op prijs en wil de tocht in alle rust lopen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio