22.1 C
De Bilt
vrijdag, 12 augustus 2022

Kermis in Boxmeer van start gegaan

Vandaag, op vrijdag 24 juni, is de kermis in Boxmeer weer van start gegaan. Na 2 jaar is de kermis weer in volle glorie te vinden op het Weijerplein, De Raetsingel, het Burgemeester Hengstplein en voor een klein deel op het Raadhuisplein. Er staan weer talloze attracties opgesteld.

Vorig jaar in Boxmeer

Vorig jaar stond er natuurlijk ook een kermis, maar deze was natuurlijk in het jaar dan normaal en kleiner vanwege de toen geldende coronamaatregelen. Toch werd die kermis in 2021 op het Weijerplein best goed bezocht, vanwege het afscheid van de gemeente Boxmeer, die inmiddels is opgegaan in de gemeente Land van Cuijk.

Feest in het hele centrum

Ín het hele centrum organiseert de lokale horeca activiteiten, zoals een groot feest met artiesten en een DJ op het Willeminaplein.

De Sound Machine grote afwezige

Helaas voor de fans is één van de grote attracties niet aanwezig op de kermis: de Sound Machine. Omdat deze Tilburg-waardige attractie gerepareerd moet worden, was hij uit de roulatie genomen. Het duurt ook hier echter langer met het leveren van de bestelde onderdelen vanwege grondstof- en personeelsproblemen elders. De eigenaar hoopt er uiteraard bij de volgende kermis weer bij te kunnen zijn.

Voor jong en oud

Er zijn ook vele andere attracties te vinden, zoals de Polyp, de Rupsbaan en de autoscooters. Maar ook voor de durfals staat er een Booster, Breakdance. Ook kun je een heerlijke oliebol scoren bij de gebakskraam.

Meer info over de kermis is te vinden op https://www.kermisboxmeer.nl/. De kermis duurt nog tot dinsdag 28 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio