2.1 C
De Bilt

Burgemeester Mark de Man krijgt een hartelijk welkom in Bernheze

Op woensdagavond 24 januari is Mark de Man tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd als burgemeester van Bernheze. De eer om Mark de Man te installeren en te beëdigen was aan commissaris van de Koning mevrouw Ina Adema.

Mark de Man

Vervolgens werd burgemeester Mark de Man toegesproken door de heer Cor van Erp, plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. In de toespraak blikte de heer Van Erp terug op het proces en de keuze van onze nieuwe burgemeester van Bernheze. Jong, dynamisch, gedreven en een brede ervaring op bestuurlijk en justitieel vlak. Na deze woorden werd de ambtsketen overhandigd. Vanaf dat moment mag Mark de Man zich burgemeester noemen van deze mooie groene en zelfbewuste gemeente.

Nadat de bijzondere raadsvergadering werd afgesloten was er een optreden van For Mineur. Aanwezigen konden tijdens de receptie burgemeester De Man feliciteren en kennis met hem te maken.

Kennismaken in de kernen: ´Tour de Bernheze´

De komende tijd gaat burgemeester De Man nader kennis maken in de kernen binnen de gemeente. Inwoners, verenigingen, dorpsraden en andere belangstellenden krijgen de gelegenheid om een idee in te sturen. De data zijn al bekend. Burgemeester De man trapt de Tour de Bernheze af op 23 februari in Vorstenbosch. De vier andere kernen worden op onderstaande data bezocht. Ideeën hiervoor zijn in te sturen.

Data Tour de Bernheze

  • 23 februari 2024 Vorstenbosch
  • 8 maart 2024 Loosbroek
  • 22 maart 2024 Heeswijk-Dinther
  • 19 april 2024 Nistelrode
  • 17 mei 2024 Heesch

Vraag stellen

Via samenbernheze.nl kunnen inwoners ook een vraag stellen aan burgemeester Mark de Man. Ook de vragen die hij al beantwoord heeft zijn terug te vinden op https://www.samenbernheze.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio