Schiedam bedankt zijn vrijwilligers

Schiedam – Vandaag is het de Nationale Vrijwilligersdag. Dat is, zoals ieder jaar, het moment waarop de gemeente Schiedam in samenwerking met ondernemers een waardering voor vrijwilligers organiseert. Die kunnen op de website schiedambedankt.nl tussen 7 en 19 december een geschenk uitkiezen en dit vervolgens afhalen bij de lokale winkelier die het cadeautje aanbiedt. Wethouder Patricia van Aaken: “We zijn enorm trots op onze 16.000 vrijwilligers. Wat zij doen is enorm belangrijk en het is fantastisch dat zij klaarstaan voor hun stadgenoten. De stad kan niet zonder hen. Zij verdienen daarom onze blijk van waardering.”

KLiK

Sinds september dit jaar werkt de gemeente samen met Maassluis en Vlaardingen om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen. Dit doen zij onder de naam KLiK Vrijwilligers. Zij matchen onder andere vrijwilligers aan organisaties, geven advies en helpen vrijwilligers hun deskundigheid te vergroten. De jaarlijkse actie om vrijwilligers een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun mooie bijdrage aan de samenleving wordt in alle drie de steden uitgevoerd.

Schiedambedankt.nl

Via allerlei kanalen probeert KLiK zoveel mogelijk vrijwilligers te bereiken. Dus ben je vrijwilliger en wil je graag een cadeau uitkiezen? Ga dan naar schiedambedankt.nl en kies je cadeau. Je hebt keuze uit 45 geschenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio