Op weg naar een Sportieve Winter met veel activiteiten in Capelle aan den IJssel

Bewegen is erg belangrijk, dat kunnen wij nooit genoeg benadrukken. Zeker in het koudere winterseizoen is blijven bewegen belangrijk. Het is goed voor lichaam en geest en het helpt het immuunsysteem te versterken. Daarom is Sportief Capelle altijd op zoek naar activiteiten waarmee jij kennis kan maken met een verschillend sport- en beweegaanbod in Capelle aan den IJssel. Ook (zeker) als je 60 jaar of ouder bent.

Programma Sportieve Winter

Vanaf dinsdag 11 januari tot en met 23 februari 2022 staat bij Sportief Capelle de Sportieve Winter op het programma waarin we een heel divers aanbod aan activiteiten hebben. Want ook in winter loont het om te bewegen.

uc?id=1vS8viR73gg3ggdWRuNFcGgW0in dHWz - Regio Online
Flyer Sportief Capelle

Kom wandelen! Dit kan overdag of in de avonduren. Daarbij worden er verschillende afstanden en niveaus aangeboden. Daarnaast kun je o.a. meedoen met yoga, zumba gold, walking football, golfen en een spierkrachtchallenge.

Fietstocht

In februari is er een fijne fietstocht die wij afsluiten met, hoe kan het ook anders in de winter, een heerlijke kop erwtensoep. Voor ieder biedt het programma van Sportieve Winter wat wils! Uiteraard worden alle activiteiten zo aangeboden dat het veilig en verantwoord is voor iedereen. En wordt er gekeken naar de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Schroom dus niet even naar het aanbod te kijken op www.sportiefcapelle.nl en u in te schrijven!

Doe lekker mee! Want bewegen loont. Altijd! Mochten er als gevolg van coronamaatregelen wijzigingen in het programma zijn, dan lees je dat op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio