9.3 C
De Bilt

Complete make-over binnenstad in beeld op HengeloNU

Hengelo – Al het nieuws over de binnenstad van Hengelo staat vanaf nu op HengeloNU! (www.hengelo.nu). Dat melden de gemeente Hengelo, Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH), Stichting Vastgoed Hengelo (SVH) en Hengelo Promotie.

Bundelen acties voor binnenstad

Op HengeloNU! bundelen ze alle acties die voortvloeien uit het Actieplan Binnenstad. De binnenstad krijgt de komende jaren een complete make-over en de samenwerkende partijen vinden het belangrijk om inwoners, ondernemers en bezoekers daarvan goed op de hoogte te houden.

HengeloNU!

De website biedt nieuws en informatie over activiteiten, evenementen en ontwikkelingen in de Hengelose binnenstad. Zo kun je bekijken welke projecten op dit moment lopen of gepland staan, kun je het volledige Actieplan Binnenstad downloaden en vind je op de nieuwspagina een overzicht van het laatste nieuws. www.hengelo.nu verzamelt alle informatie van de verschillende platformen zodat de inwoner maar naar één plek hoeft te gaan voor de laatste updates.

Digitaal informatiepunt

HengeloNU! wordt bijgehouden door de gemeente Hengelo, SCH, SVH en Hengelo Promotie en wordt hét digitale informatiepunt voor alle ontwikkelingen in de binnenstad. HengeloNU! is gekoppeld aan de Stadswerkplaats (Markt 8), het fysieke informatiepunt voor de binnenstad. Ongeveer twee keer per maand gaat er een nieuwsflits de deur uit met daarin het laatste nieuws. Je kunt je hiervoor inschrijven op de website. Onderaan iedere pagina vind je een inschrijfformulier. Daarnaast is HengeloNU! te volgen op Instagram en Facebook.

Enschedesestraat, Marktplein en meer

Op de website is bijvoorbeeld informatie over de werkzaamheden aan de Enschedesestraat te vinden. Ook als er nieuws te melden is over de grootschalige herinrichting van het Marktplein – waarschijnlijk dit najaar nog – staat dat meteen op HengeloNU!. Ook andere projecten worden in beeld gebracht.

Platform in ontwikkeling

Het platform is nog volop in ontwikkeling. Mis je een project, heb je aanvullende informatie of mooie foto’s van de binnenstad. Laat de redactie dan weten! Stuur een mail naar redactie@hengelo.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio