16.7 C
De Bilt

Rond 20.15 uur vanavond lijkt KPN landelijk te kampen met een grote storing in de televisiediensten. Via Twitter laat het bedrijf om 20.48 uur weten “Op dit moment kun je helaas storing ondervinden met Interactieve TV (Beperkte Modus) en de I-TV app. We onderzoeken de oorzaak en werken hard aan een oplossing. Excuses voor de overlast!”

Geen commerciële televisiezenders

Het lijkt er op dat alleen NPO 1, 2 en 3 en de regionale televisiezenders beschikbaar is. Ook is kanaal 200, waar Netflix op wordt uitgezonden bereikbaar. Veel mensen klagen over gemiste programma’s zoals op RTL4 met een ‘B&B vol liefde’. Vorige week bleek er een storing met een automatische update van de software van het kastje. Die update bleef bij veel mensen hangen.

‘Vervelend, maar kan gebeuren’

Niet iedereen heeft wat te klagen overigens. Er zijn ook meerdere mensen die aangeven dat er vrijwel nooit van dit soort storingen bij KPN zijn en dat het hooguit vervelend, maar dat zoiets ook een keer kan gebeuren.

Wat de oorzaak van de storing is en wanneer die opgelost zal zijn, konden medewerkers van KPN nu nog niet zeggen. ‘Onze technische mensen werken keihard om de oorzaak te achterhalen en zo snel mogelijk op te lossen’, laat een woordvoerder weten.

3 REACTIES

  1. Weer een dag verder en nog steeds is de storing niet opgelost. We kunnen alleen maar NPO 1,2,3 kijken. Alle adviezen al opgevolgd, modem opnieuw opgestart, tv opnieuw opgestart, stekkers eruit gehaald, etc. Niets helpt, balen… KPN gaat dit nog lang duren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio