14.7 C
De Bilt

USP Vastgoed B.V. realiseert 8 woningen op DEK-terrein Medemblik

Gemeente Medemblik heeft acht kavels op het voormalig DEK-terrein verkocht aan Projectontwikkelaar USP Vastgoed uit Hem. Deze kavels zijn bestemd voor de bouw van acht twee-onder-een-kapwoningen. Op de sportvelden van weleer wordt al tijden druk gebouwd.

“De verkoop van deze kavels is een mooie volgende stap in de ontwikkeling van deze prachtige nieuwe woonwijk,” aldus wethouder Jeroen Broeders. “USP kan als veelzijdige projectontwikkelaar een passende bijdrage leveren aan het innovatieve en vooral ook duurzaam uitgewerkte woningbouw op het DEK-terrein.”

Vorig jaar zijn 17 kavels voor vrijstaande woningen verkocht. Ook worden er negen huurwoningen en 18 appartementen gerealiseerd. Eén grote kavel voor 16 woningen wordt bebouwd in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). In dit geval is een groep inwoners gezamenlijk opdrachtgever voor hun eigen woningbouwproject.

Werkzaamheden gemeente

De gemeente is in het voorjaar van 2021 gestart met het bouwrijp maken van het terrein. De riolering en andere nutsvoorzieningen zijn aangelegd. Er zijn sloten gegraven en verbreed, beschoeiingen geplaatst en bruggen en duikers gebouwd. Ook wordt de definitieve bestrating en worden er groenvakken aangebracht in de wijk waar al woningen staan (of gebouwd worden). Op korte termijn komen hier dus nog acht woningen van het type 2 onder 1 kap bij. USP Vastgoed gaat deze woningen ook verkopen. De bouw wordt gerealiseerd door aannemingsbedrijf Kuin bv.

Meer informatie over woning USP Vastgoed

Geïnteresseerden in een woning van USP Vastgoed kunnen de  https://uspbv.nl in de gaten houden. Via het projectenoverzicht blijft men op de hoogte van de vorderingen en de uiteindelijke verkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio