8.9 C
De Bilt
zondag, 29 mei 2022

Gratis gezondheidstest voor 65-plussers in Stavenisse, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

65-plussers worden uitgenodigd voor een gratis gezondheidstest. Dat gebeurt in samenwerking met SportZeeland, nodigt de gemeente Tholen alle 65-plussers in Stavenisse, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse uit voor een gratis gezondheidstest op dinsdag 31 mei 2022. In de ochtend kan men terecht in het dorpshuis De Stove in Stavenisse.

Aanmelden

In de middag en avond kan men terecht in het sport- en gemeenschapscentrum Haestinge in Sint-Maartensdijk. Aanmelden kan tot en met woensdag 18 mei via de website www.jijoptholen.nl/gezondheidstest of per e-mail via jijoptholen@tholen.nl of door te bellen naar 14 0166.

Gezondheidstest

Tijdens de test is er aandacht voor bewegen en welbevinden. Daarnaast wordt het cholesterol en de suiker gemeten. Na afloop van deze test volgt er een adviesgesprek en is er een informatiemarkt over bewegen, voeding en zorg onder het genot van een drankje. Er is een arts aanwezig. De test is ook toegankelijk voor mensen met een beperking.

Lokaal preventieakkoord

De gratis test is onderdeel van het lokale preventieakkoord 2021-2023 Lekker in je vel in de gemeente Tholen. Alle inwoners van 65 jaar en ouder uit Stavenisse, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse hebben een uitnodiging per post ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio