18.4 C
De Bilt
zondag, 3 juli 2022

Winnaars Thoolse fotowedstrijd bekend

De winnaars van de Thoolse fotowedstrijd zijn bekend! Het thema van deze fotowedstrijd was ‘Dit is Tholen’. Naast de top drie is er ook een prijs voor de mooiste ‘belevingsfoto’. De prijs voor de mooiste belevingsfoto wordt uitgereikt door Stichting Tholen Beter Bekend. Er is op de gemeentelijke Facebookpagina ruim 1300 keer gestemd a.d.h.v. likes.

Winnaars fotowedstrijd

Op de eerste plaats is geëindigd de foto van de heer Johan Snijders met 402 stemmen. Hij maakte een frisse, winterse foto, nabij Oud-Vossemeer. De tweede plaats is voor mevrouw Anja Lindhout met de foto van een prachtige voorjaarsdag op de Pluimpot, nabij Sint-Maartensdijk . Deze foto heeft op Facebook 242 stemmen gekregen. De derde plaats is voor Judith de Rocker. Zij maakte een foto van Zijpe, Anna Jacobapolder. Deze foto kreeg op Facebook 222 stemmen. De winnaar van de mooiste belevingsfoto is Aart de Boer met zijn foto van het plukken van tulpen nabij Poortvliet.

Tulpen plukken nabij Poortvliet
Tulpen plukken nabij Poortvliet – Foto © Aart de Boer

Omslag

De winnende foto’s worden op de omslag van de nieuwe gemeentegids geplaatst. De overige foto’s die tot de stemmingsronde op Facebook zijn gekomen, krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Ook de mooiste belevingsfoto is terug te vinden in de gemeentegids. De foto’s worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van Stichting Tholen Beter Bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio