31.4 C
De Bilt
vrijdag, 12 augustus 2022

Tessa Yanover schrijft Moedertje Groen

Binnenland – Volgende week verschijnt bij uitgeverij Zilt Moedertje Groen, geschreven door Tessa Yanover. Het is een enthousiast geschreven boek waarin deze natuurgids de lezer meeneemt op struintocht door de natuurlijke wereld dichtbij huis. Het boek zal gepresenteerd worden op 19 september a.s. bij boekhandel Van der Meer te Noordwijk.

Moedertje Groen door Tessa Yanover

In verbinding met de natuur is een informatief en met humor geschreven boek over ‘buiten leven, de windrichtingen, thuis en (moes)tuin, strand, zee en duin, vogels, sporen en de factor tijd. Hoofdrolspeler is de natuur zelf, want bewust en onbewust leert zij ons dat de mens zelf ook natuur is en dat we om die reden goed voor de natuur moeten zorgen; want zorgen wij voor haar, dan zorgt zij voor ons.

“Elke vrucht die ik pluk is een sappig geschenk, elk kruid dat ik oogst, streelt mijn zintuigen, ieder zaadje dat ik plant, voedt mij.”

Tessa is nergens liever dan in de natuur. Ze is natuurgids en houdt zich bezig met allerlei projecten die met groen en dieren te maken hebben. In 2017 was Tessa te zien in het SBS programma Boswachter Gezocht. 

Op haar website moedertjegroen.nl verschijnen regelmatig nieuwe blogs en vlogs van haar natuurtochten. Vanaf 20 september is Tessa Yanover te volgen in het BNN-VARA programma Typisch…

Boekpresentatie 19 september

De presentatie van Moedertje Groen vindt plaats in boekhandel Van der Meer, De Keuvel 1 te Noordwijk, tevens woonplaats van Tessa. Aanvang: 15.00 uur, toegang GRATIS. In verband met evt. coronaregels is aanmelden gewenst via mail naar info@boekhandelvandermeer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio