11.9 C
De Bilt

Van 27 naar 65 regiopagina’s: jouw regio nu nog dichterbij

Wij proberen het nieuws zo specifiek mogelijk te verdelen. Hiervoor hadden wij Nederland in 27 regio’s opgedeeld. Van lezers uit verschillende delen van het land kregen wij in de loop der tijd het verzoek om ‘hun’ regio ook apart op te nemen. Dat konden we niet negeren natuurlijk, dus moesten we aan de bak. We hebben meteen maar de hele website aangepakt.

Geen hele provincies meer

Wij hadden Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Zeeland als zelfstandige regio’s, maar er bleek behoefte aan meer herkenning met directe omgeving. Hoewel de pagina’s voor Groningen en Utrecht nog wel bestaan, heeft iedere provincie nu toch een betere verdeling gekregen. Ook de provincies die al waren onderverdeeld hebben we nog eens tegen het licht gehouden en ook aanpassingen gedaan.

We hebben ons best gedaan het herkenbaar te laten zijn voor jou als lezer. Daar hopen wij zo goed mogelijk in geslaagd te zijn. Wil je weten uit welke gebieden je nu kunt kiezen? Check dan de pagina Regio om te zien welke jij interessant vind.

Iedere regio een eigen Facebookpagina, makkelijk delen, snel reageren

Al onze artikelen worden automatisch doorgeplaatst naar onze landelijke sociale media. Wij hebben al onze regio’s echter allemaal een eigen Facebookpagina gegeven. Zo kun je snel even nieuws delen, iemand taggen of er op reageren. Het snelste vindt je de juiste pagina door in de zoekbalk van Facebook te zoeken op ‘Regio Online’ en dan de naam van de regio die je zoekt

Nieuwsupdate: iedere ochtend ‘jouw’ laatste nieuws in je mail

Ben je niet zo’n nieuwsvreter, maar wil je wel weten wat er in je omgeving gebeurt, abonneer je dan op één van onze gratis nieuwsbrieven. Dat gaat heel eenvoudig via onze pagina Nieuwsupdates. Vul je mailadres in en kies één of meer nieuwsbrieven die jouw interesse hebben. Na aanmelden nog even je e-mailadres bevestigen en klaar. Uitschrijven kan natuurlijk altijd via de link onderaan de nieuwsbrief.

Je ontvangt deze nieuwsupdates iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag. In het weekend laten we je met rust, maar kun je natuurlijk altijd even op onze site kijken.

Nieuwe pagina’s

De oude homepage, heet nu gewoon voorpagina. Bovenaan niet langer ieder geplaatst bericht, maar een door de redactie uitgekozen selectie van nieuws dat extra aandacht verdient. Naast een andere indeling is er ook een sectie met het laatste regionieuws, nieuws van onze mediapartners en de meest populaire artikelen. De regiopagina’s zijn wat compacter en overzichtelijker geworden.

Andere mogelijkheden

  1. Je kunt uit het menu ‘Thema’ ook een onderwerp kiezen dat jouw interesse heeft, van politiek tot zorg & welzijn, van handhaving & 112-nieuws tot regiosport en nog 20 andere onderwerpen
  2. Op zoek naar iets specifieks? Gebruik het vergrootglas voor de zoekfunctie van onze site
  3. Hoor je sirenes bij jou in de buurt? Kijk dan op de P2000 pagina om te zien welke melding er in jouw woonplaats is gedaan
  4. Benieuwd naar het laatste nieuws over het weer, files en het OV? Kijk dan op de pagina Weer en Verkeer voor de laatste updates
spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio