11.5 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

HIER maakt kieslijst bekend voor gemeenteraadsverkiezingen Meierijstad

Meierijstad – Tijdens de algemene ledenvergadering van de politieke partij HIER is de top 10 kandidatenlijst gepresenteerd. Na een zorgvuldige afweging van de kieslijstcommissie is er gekozen om de volgende 10 kandidaten te presenteren aan de inwoners van Meierijstad.

De kieslijst van HIER

1 Rik Compagne,  34,  Boskant
2 Miranda Kerkhof-Ulehake,  33,  Schijndel
3 Ülkü Öğüt,  36,  Veghel
4 Leon van Boxtel,  49,  Veghel
5 Peter Kuijs,  58,  Schijndel
6 Arie Smetsers,  63,  St-Oedenrode
7 Janine Heisterkamp,  52,  St-Oedenrode
8 Janneke van Vugt,  40,  St-Oedenrode
9 Willem Wouters,  44,  Schijndel
10 Marischka Klotz,  47,  Schijndel

Namens de kieslijstcommissie geeft Toon van der Wijst aan zeer content met deze lijst te zijn: “Het is een mooie afspiegeling van onze maatschappij. Een lijst met jong en oud, en vertegenwoordigers uit alle kernen van Meierijstad. Elk met eigen kwaliteiten en expertises. Dat maakt HIER uniek.”

Midden in de maatschappij

Wethouder Compagne, aanvoerder van deze lijst, is trots om zich met deze mensen de komende periode in te zetten voor Meierijstad. “Met een aantal van hen heb ik al mogen samenwerken, zowel in het voormalige Sint-Oedenrode als in de huidige gemeente. De gemiddelde leeftijd van onze top 3 is 35 jaar. Drie mensen uit de kernen Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel, allemaal met een gezin, en dus midden in maatschappij.” Ook nieuwkomer Leon van Boxtel, werkzaam bij Skipov basisonderwijs bij drie scholen in Erp, Keldonk en Boerdonk, is een waardevolle aanvulling voor de partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio