14.4 C
De Bilt

De toekomst van het Woerdense landelijk
gebied

Progressief Woerden organiseert op woensdag 18 januari een themacafé over de toekomst van ons landelijk gebied. De avond vindt plaats in Podium Bredius, Burgemeester H.G. van Kempensingel 31, Woerden, en is open voor geïnteresseerden is. Aanvang: 20.00 uur, inloop 19.30 uur.

Woerdens landelijke gebied

Stikstofregelgeving, boerenprotesten en de vlag op z’n kop: over het landelijk gebied is een hoop te doen, en het houdt de gemoederen bezig. De uitdagingen zijn dan ook fors: niet alleen de stikstofproblematiek, maar ook bodemdaling, waterkwaliteit en kwaliteit van de bodem spelen een rol en hebben invloed op ons Groene Hart.

Toekomst

Hoe zien we de toekomst van het Woerdense landelijk gebied? Welke initiatieven zijn er al in onze gemeente die als inspiratie zouden kunnen dienen? En wat is er nodig om deze voorbeelden navolging te geven? Ten tijde van de boerenprotesten afgelopen zomer werd ook het Groenboerenplan gepresenteerd. Biedt dit misschien aanknopingspunten naar een oplossing? In dit themacafé gaan we in gesprek hierover met agrarische ondernemers,
inwoners en de gemeente.

Medewerking aan Themacafé

Met medewerking van:

• Biologisch melkveebedrijf de Beekhoeve www.beekhoeve.eu
• Gebiedscoöperatie Ons Polderhart www.onspolderhart.nl
• Natuurboerderij Spruit www.boerspruit.nl
• Vertegenwoordiging van de gemeente Woerden www.woerden.nl
• Progressief Woerden

Meer informatie over de opzet van de avond vindt u op www.progressiefwoerden.nl)
Aanmelden via bijeenkomst@progressiefwoerden.nl

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio