10 C
De Bilt

Zilveren Gemeentespeld voor Marcel Wildschut

Losser – Tijdens een extra raadsvergadering ter gelegenheid van zijn afscheid op woensdag 27 februari 2019 ontving Marcel Wildschut, uit handen van de burgemeester Cia Kroon, de Zilveren Gemeentespeld van de Gemeente Losser. Marcel Wildschut was wethouder in Losser van mei 2014 tot  27 februari 2019

Wildschut 5 jaar wethouder Losser

In mei 2014 werd Marcel Wildschut wethouder namens D66 in een college met daarin burgemeester Michael Sijbom en de wethouders Joop Hassink (CDA) en Jan Martin van Rees (Burgerforum). Na de verkiezingen in 2018 bleef hij wethouder in een college met burgemeester Cia Kroon en de wethouders Harry Nijhuis (CDA) en Anja Prins (VVD).

Duurzaamheid en onderwijs

De wethouder zette zich de afgelopen jaren in het bijzonder in op het gebied van duurzaamheid, afval, milieu en onderwijshuisvesting. De verbouwing van het Twents Carmel College en de aanstaande nieuwbouw van sporthal De Fakkel zaten in zijn portefeuille.

Centrumontwikkelingen

Daarnaast heeft hij stevig richting gegeven aan de centrumontwikkelingen in Losser en de Lutte en reconstructies in de openbare ruimte in de gemeente Losser. Gemeente Losser dankt Marcel Wildschut voor zijn grote inzet voor alle inwoners van de gemeente Losser met de toekenning van de Zilveren Gemeentespeld.

Zilveren Gemeentespeld

De Zilveren Gemeentespeld wordt toegekend aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de Losserse gemeenschap. Deze personen zijn sociaal-maatschappelijk actief of hebben een belangrijke prestatie geleverd op onder andere het gebied van cultuur, economie, onderwijs, politiek, wetenschap of sport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio